Fiets bedevaart 2019

Gaat u mee op de fiets naar Kevelaer. 

Ook dit jaar organiseert de Broederschap Kevelaer “Zwolle en Omstreken”  een fietsbedevaart naar Kevelaer.

De fietsbedevaart naar Kevelaer wordt in 2019 gehouden van 20 t/m 24 augustus.

We gaan tweemaal onderweg overnachten in een hotel. Hieronder leest u een kort verslag. Heeft u na het lezen van dit artikel ook interesse om mee te gaan: doe mij een persoonlijk berichtje met daarin uw email of telefoonnummer.

De route voert langs mooie landelijke vergezichten, pittoreske boerderijen, dromerige kolkjes omgeven door reeds gesnoeide en al uitlopende knotwilgen, schilderachtige dorpjes, heerlijk geurende bospaden, maar ook door gedeelten van steden, kortom: het wordt weer een hele mooie route.
Iedereen die het sportieve element wil koppelen aan een religieuze ervaring van een bedevaart raden wij aan om mee te gaan.

We gaan de ploeg opsplitsen in twee groepen, namelijk in de groep met e-bikers en de groep met gewone fietsen. Iedereen krijgt een routebeschrijving (met knooppunten) mee, en ‘s avond in het hotel ontmoeten wij elkaar – uiteraard – weer. Wel even een tip: de e-bikers moeten er rekening mee houden dat de accu wel het vermogen moet hebben om zo’n 70 à 75 kilometers per dag te gaan.

De sluitingsdatum voor opgave van deelname aan de fietsbedevaart naar Kevelaer is 20 juli 2019.

Voor meer informatie of opgave:


Martien Evers
Buiten Nieuwstraat 94
8261 AX Kampen
tel: 06-120 528 24
e-mail: martienevers@home.nl